APA Style

Drs. H. Idin Baidillah, M.Pd., Drs. Cucu Komara, Drs. Deuis Fitni. (2010). Aksara Sunda Pangajaran Maca Jeung Nulis Aksara Sunda Pikeun Guru Jeung Murid SMA / SMK / MA (cetakan-3). Bandung: Walatra.

Chicago Style

Drs. H. Idin Baidillah, M.Pd., Drs. Cucu Komara, Drs. Deuis Fitni. Aksara Sunda Pangajaran Maca Jeung Nulis Aksara Sunda Pikeun Guru Jeung Murid SMA / SMK / MA. cetakan-3 Bandung: Walatra, 2010. Text.

MLA Style

Turabian Style

Drs. H. Idin Baidillah, M.Pd., Drs. Cucu Komara, Drs. Deuis Fitni. Aksara Sunda Pangajaran Maca Jeung Nulis Aksara Sunda Pikeun Guru Jeung Murid SMA / SMK / MA. cetakan-3 Bandung: Walatra, 2010. Print.